Костадинов: Кражбата на депутати показва деградацията на управлението, да отиваме на избори!

в България

Костадинов: Кражбата на депутати показва деградацията на управлението, да отиваме на избори!
Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка.

Още в началото на мандата му беше ясно, че четворната коалиция е порочно зачената и обединена само и единствено от интереси. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на отворени срещи с граждани в страната, съобщи пресцентърът на партията.

Правителството със своите решения показва от първия ден, че не мисли за българския народ. Ето защо най-доброто решение е то да се оттегли, за да започнат да се решават кризите, създадени от самото правителство, посочи Костадинов.

Отиваме на нови избори, в което няма нищо страшно. Напротив, това е най-правилното към момента и ще подейства като лекарство за оздравяването от политическата криза. Те са единственото решение, с което ще сложим край на този некомпетентен и лъжлив управленски режим и ще започнем да прилагаме политически решения за справяне с кризите, коментира лидерът на „Възраждане“.

Всякакви палиативни мерки като правителство на малцинството, кражба на депутати от една партия, които да подкрепят друга, договорки с ГЕРБ и ДПС, засилват агонията, показват деградацията на българското управление и ни връщат обратно в 90-те години, в безвремието на Беров.

Само че сега сме в безвремието, агонията и деградацията на Петков, каза още Костадинов, цитиран от партийния пресцентър.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе