Дълговете се натрупаха с милиарди, глупостите също! Кирил, Асен и Лена са лесни! Статуквото е проблема

в България

Дълговете се натрупаха с милиарди, глупостите също! Кирил, Асен и Лена са лесни! Статуквото е проблема
Изведнъж и неочаквано стана модерно някак, да се упражняват разни хора върху Кирил Петков и така нареченото правителство.

Някои от тези пичове са още свенливи в желанието си да се разграничат рязко от предишни свои думи и дела, както и да признаят своята безгранична вродена тъпота.

Проблемът е, че още в началото на този евтин политически парфюм, само няколко човека в държавата България разпознахме безпогрешно фалшификата.

А всички знаете, че една птичка пролет не прави, не я правят и няколко такива. За съжаление последствията в бъдеще ще са тежки за всички нас, но е вече късно либе за китка. Дълговете се натрупаха с милиарди, глупостите също!

Партията-майка БСП никога не е можела да решава проблеми, нещо повече – тя има съвсем друго предназначение. И ако умнокрасивитета не го е разбрал все още, докато се излежава в червените сатенени чаршафи, означава, че са тъпи като антични брадви.

Затова са толкова нелепи и неадекватни. Да не говорим за производните на БКП-то, като ГЕРБ, ДПС, Демократична България и прочее. От един дол гнили дренки! Не стават.

Мине не мине време и от някоя червена политическа дупка изпълзи някой, който да ни обяснява дълбоката си мисъл, а тя дрънчи на кухо и дразни до безкрайност всеки естетичен ум.

Всичко това се нарича СТАТУКВО!

И докато това статукво не бъде наритано, нищо добро няма да ни се случи. Това статукво е скелета на мафията, която ни ограбва и убива всяка секунда в собствената ни държава.

bulpress tv

Не бъдете толерантни и търпеливи спрямо тези гадове! Те нямат скрупули да убиват с невидима ръка и няма да спрат докато ни разпознават като овци. Овчар и овца са две различни неща!

Кирил, Асен и Лена са льольовци и са лесни! Статуквото е проблема.

Николай Марков



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе