КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

в България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!
Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой взе комисионната?

Стефан Софиянски направи първата копка. Продаде Халите на един, той на друг и така на германците.

Прокуратурата обядва в Седемдесетте джуджета, Съдиите са заети с прехвърляне хотели на децата си, по телевизиите се говори само за домашно насилие и пътни произшествия.

От сутрин до вечер народа се захласва по „Седемте джуджета“, „Нотариуса“ и „Пепи еврото“, без да си дава сметка, че е тласнат в центрофуга на информация, която не води до никъде. Така беше и с Васил Божков, така е и сега.

Времето не е безкрайно. Денят продължава само 24 часа. Законодателната и Изпълнителната власт са потънали във взаимни упреци и обвинения, но за дреболии.

За депутатите по важна задача от „регулаторите“ – няма. За Общинските съветници, крадливата приватизация на софийските забележителности е без значение. Много по-важно е „разцеплението“ им от партийните централи.

След „Бояна филм“ и хотелите „Балкан“ и „България“, какво остава за продаване? Централната баня, баня Мадара и Съдебната палата?!

От търговска гледна точка, знаете ли какво ща направи Кауфланд? Ще изстиска и без това обезверените български производители, като им наложи цени на турски домати, полски ябълки, украински пилета и аржентинско замразено месо.

По традиция, български производителки на мартенички, все още показват творбите си на тротоара – срещу Халите. Собствениците на Кауфланд вероятно ще ги прогонят, така както направиха българските власти със заварчиците, лекарите и медицинските сестри.

bulpress tv

Редовно чувам изяви на „патриоти“. Общественото мнение се вълнува за честване на Васил Левски и на Христо Ботев, но за престъпления с НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО – цари тишина, както в романа на Гогол „Мъртви души“

Божидар Чеков



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе