Както казва бащицата – майка на нацията „каквото кажат началниците от Брюксел“

в България

Както казва бащицата – майка на нацията „каквото кажат началниците от Брюксел“!

Политически реалности и балансът в Европа. Новите баланси в европейски парламент. Над 250 са блокираните актове от предният пакет със закони в европарламента.

Компромисът е неизбежен, но и когато политиките отстъпват на чиновниците вместо на политиците. Демокрацията в Европа отстъпя място в Европа. Всички бяха излъгани, пропагандираха се имена и личности, а на финала си назначиха своите чиновници от Брюксел.

Политическите формати, които се позовават на идеологически ценности, но като става дума за власт и пари няма символи, няма идеология, а всички са еднакви.

Пазарлъци на тъмно, сделки под масата като когато има компромис той води до загуби за всички страни, които участват в него. Няма сблъсък на идеи и ценности, но има сблъсък на личностни интереси и зони на влияние.

Иначе Европа не е на две скорости, а Източната Европа пак няма да бъде на софрата с постовете. За едно е прав бащицата – майка „каквото кажат началниците от Брюксел“.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе