Каква ирония на съдбата! Дебора пее балада за любовта, нож и сълзи…. която й се сбъдна (ВИДЕО)

в България

Каква ирония на съдбата! Дебора пее балада за любовта, нож и сълзи…. която й се сбъдна (ВИДЕО)
18-годишното момиче има музикална дарба, чуйте акапелното й изпълнение

18-годишната Дебора, която беше разрязана сантиметър по сантиметър с макетно ножче от Георги Николаев и се озова в болницата в Стара Загора с 400 шева, има невероятно фин и приятен глас.

За това свидетелства видео, което се появи в мрежата. В краткото клипче ученичката пее акапелно трогателна балада за любов, сълзи и … нож, който се забива вътре е нея.

Каква ирония на съдбата. Докато Дебора изпълнява една от най-чувствените песни на Деси Слава – „Някой ден“, сякаш историята в текста оживява и се сбъдва точно на нея.

Питам се: Какво да направя?
Щом те видя – раната се отваря
И не зная как ще издържа

Всеки спомен като огън изгаря
И отново преживявам кошмара
За онази нощ, в която паднах в пропастта

Зад гърба ми говориш цинично
Колко лесно постигнал си всичко
Твоят смях, като нож се забива вътре в мен

Зад гърба ми говориш цинично
И ме гледаш така иронично
Но помни и на теб ще се случи
Някой ден, някой ден.

Все още не е ясно какви са били любовните/интимните отношения между нея и Георги, но по последна информация, основната версия за това брутално посегателство е ревност. Изборът да изпее пред камерата на телефона си точно тази чувствена песен, напоена с толкова болка от разбитото сърце, страданието на лирическия герой и клетвата – „някой ден и на теб ще се случи“, дали не е всъщност музикален израз на случващото се в нея, което не може да изкрещи, да разкрие пред приятелите си, да сподели на родителите си… никой не знае.

bulpress tv

„Да, и на него ще му се случи някой ден, да изпита това, което и ти, бъди силна , кураж, момиче“, „Казват, че доброто е предначертано, а злото непредсказуемо. След всяко зло идва добро. Заради това момиче и злото върху нея ще има промени в законодателството. Не знам дали ще се върне към нормален живот, но силно се надявам и моля боговете да й дадат ново начало“, Всичко ще е наред, толкова много хора те подкрепяме! Много скъпа цена си платила, но най-хубавото ти предстои“, „Ще се оправиш, външната красота я имаш и пак ще я имаш, помни – никой не може да ти вземе това, което носиш вътре в себе си, а ти си пълна с любов и доброта, личи ти, това няма кой да ти отнеме„, са само част от стотиците коментари на потребители на мрежата, които изразяват подкрепата си към нея.

Не са малко и тези, които хвалят музикалните й умения. Някой коментиращи дори посочват, че акапелно пее по-вярно от много родни чалгарки, например.

Вижте изпълнението й и сами преценете:



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе