Казват, че мъжете не плачат. Лъжа е! От очите може и да не капят сълзи, но душата им ридае

в България

Казват, че мъжете не плачат. Лъжа е! От очите може и да не капят сълзи, но душата им ридае
От ОДМВР-Бургас написаха сърцераздирателен пост за загиналата при челната катастрофа Яница, чийто съпруг е полицай

33-годишната Янита Пепелянкова от Бургас, която загина при челната катастрофа на разклона за с. Черни връх, оставя две деца сирачета и съпруг полицай вдовец.

Бруталният сблъсък е причинен от 59-годишен шофьор на БМВ, който е без никакви наранявания. В колата, шофирана от майката на Янита, се движели и двете й невръстни деца – момиченца на 5 и 8 години. По-малката е със счупен череп, лекарите се борят за живота й.

От Областната дирекция на МВР-Бургас написаха сърцераздирателен пост за Янита, която е била очарователен човек – с огромно сърце и душа:

Казват, че мъжете не плачат.. Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина – едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си – Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни – тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си – учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Янита бе закрилница, търпеливо изслушваща проблемите на околните, едно сърце, раздаващо добрина и подкрепа на нуждаещите, прекрасен човек, който ще се помни завинаги с вдъхновението, енергията и мъдростта си.. Тя беше пълноценния живот – озаряваше всекиго с усмивката и топлотата си, подкрепяща, спокойна и уверена в бъдещето..

Ето защо Янита няма да остане просто спомен – ще е пример за подражание и уважение – за семейството, приятелите и учениците й!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й – полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе