И във ВИК е като в СИК

в България

И във ВИК е като в СИК

И във ВИК е като в СИК Кметове в цялата страна са възмутени от безобразията във ВИК как се спира водата и как се комуникира с обществото. Проблемите във ВИК ескалират на гърба на обществото. Стара водопреносна мрежа, която е с огромен брой аварии при едно спиране на водата обаче и при пускането и самата мрежа се натоварва и нови аварии се появяват. За всичко са виновни комунистите естествено.

Те са виновни – клатят държавата или че са виновни, че не са направили надеждна водопреносна мрежа. Цените на водата се вдигат всяка година, а течовете кой плаща – пак хората! Да не говорим за качеството на водата, че един депутат заговори и ДАНС нахлуха в тях все едно е като СИК, нали?

А си казал нещо и службите започват да служат рязко и прокуратурата се самосезира. И така на практика мафията контролира наркоразпространението и във ВИК е така. Водата е най-големият наркотик като към нея пристрастяването е за цял живот от първата глътка. Проблемът с язовирите не е само в Перник и язовир Студена, а просто там хората са по-будни и затова се случва, че те си търсят правата!

Според някой Кметове от ВИК ги неглижират и не получават нужната информация навреме. Правителството се страхува, че водните бунтове могат да се разрастват и да ескалира напрежението в страната и затова в страната текат процеси и се чака дъжд и сняг, които да напълни водоемите, но дъжд и сняг няма, а водоемите са били източени прекомерно в превенцията за да няма наводнения!

И така безумието от ВИК с подкрепата на СИК прави социалната ангажираност и фокусът на обществото в една посока зад която се решават прокурорските проблеми, зад която се промъква диктатурата за криминализиране на палене на печки! Един осъден няма дето е изсякъл горите заради което няма дъждове, но ще има осъдени за дето са горели дърва! И така ВИК командвано от бащицата на СИК занимават обществото в страната вместо да си оправят тръбите и да пуснат на хората по чешмите водите!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе