Интересни цитати от книги

в Любопитно

Интересни цитати от книги.

Томас Едисън е казал, че хората се провалят точно когато са стигнали до финала, но на се знаели,че една крачка ги дели от успеха. „Много от провалите са на хора, които не са осъзнали колко близо за били до успеха в момента, в който са се предали“

Отново Томас Едисън твърди, че ако всеки правеше нешата на които е способен, бъквално ще се изуми от себе си.

И Микеланджело твърди , че не е талантлив със следния циатат “ Ако знаехте колко труд съм вложил, не бихте го нарекли гениалност „.

Велик цитат е именно на Майка Тереза която казва , че Бог никога не би и дал товар, който да не може да понесе, но на нея понякога и се иска той да не и се оверява толкова много.

Уолт Дисни – „Всички наши мечти могат да се сбъднат, ако имаме куража да ги следваме“ – доказано!

Д-р.Суиз отправя съвет към хората който гласи, че всеки човек трябва да бъде себе си и да говори това, което мисли именно поради факта, че тези, които не са съгласни с теб не са от значение, а тези които са от значение няма да имат нищо против.

bulpress tv

Уинстън Чърчил твърди, че провалът никога не е фатален, успехът от своя страна никога не е окончателен . Единственото , което има значение е смелостта.

Елеонор Рузвелт твърди, че бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.

Гьоте – съветва ,че всяко нещо което може да направиш или да фантазираш,че го правиш, трябва да бъде започнато. Смелостта притежава гений , сила и магия.

Еди Рикенбакер споделя фактът, че куражът е да правиш това, от което се страхуваш именно защото, където няма страх, няма кураж.

Норман Паел съветва, за да променим света си трябва да започнем с мислите си.

Едуард Литон твърди,че за да намерим това, което търсим по житейския си път, трябва да следваме поговорката която гласи: “ Не оставяй непреобърнат камък по пътя си.

Ралф Емерсън – „Всеки артист е бил първо аматьор“ .

Източник: статии.com

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе