Единни в защитата на децата, семейството и вярата ни!

в България

Единни в защитата на децата, семейството и вярата ни!

Протест против приемането на истанбулската конвенция! Родолюбци майки и бащи – родители от цялата страна протестираха в центъра на София против мерките за рестрикция на държавата спрямо нашите деца!

Против истанбулската конвенция и тихото и прилагане в обществото без да е официално одобрена, без населението да е запознато, без народа да я иска !

Протестът пред министерски съвет бе под надслов „единни в защитата на децата, семейството и вярата ни“!
Тези чужди практики не са приложими в нашето общество и това води до разбиване на семейните ценности като води и до религиозни проблеми, ако щете!Единни в защитата на децата, семейството и вярата ни!

Без значение каква религия изповядваме семейството е свещено – то е нашият свят, то е нашият живот и ние трябва да се борим за запазване на моралът и семейните ценности !

Едно общество е изградено от семейни клетки, а всички клетки заедно сформираме нацията си, ако позволим да разбият клетките на нацията сме позволили като рак да заразим обществото си! Време е да застанем всички зад морала и ценностите !

Ценностите, фолклорът и обичайте са ни съхранили като народ и нация!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе