В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ НА ХИТЛЕР БЯХМЕ ЗАЕДНО С ЕВРЕИТЕ, ЗАЩОТО ХИТЛЕР ЗНАЕШЕ, ЧЕ ЦИГАНИТЕ СА ОТ И ПРОИЗЛИЗАТ ОТ АВРАМОВОТО ПОТОМСТВО!

в България

В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ НА ХИТЛЕР БЯХМЕ ЗАЕДНО С ЕВРЕИТЕ, ЗАЩОТО ХИТЛЕР ЗНАЕШЕ, ЧЕ ЦИГАНИТЕ СА ОТ И ПРОИЗЛИЗАТ ОТ АВРАМОВОТО ПОТОМСТВО!


В газовите камери на Хитлер бяхме заедно с евреите, защото Хитлер знаеше, че циганите са от и произлизат от Аврамовото потомство!

Истинските библейски израелци – 12 израелски племена са тъмни цветове на кожата и те са бедни, необразовани номад племена, които живеят в колиби в Африка, Индия и Близкия изток точно като роми, които също са израелски племена и живеят точно като нашите тези братя и сестри. Бог ни избра 12 израелски племена, които живеят все едно и също и това точно Бог е искал – всичките 12 израелски племена, които са пръснати по целия свят, са живели по един и същи начин!

Днешният Израел не е библейски, защото европейските бели евреи живеят там, които не принадлежат на 12 израелски племена и само са приели еврейска вяра и за сметка на тази вяра те са иззети в Израел, но един ден Бог ще оправи всичко, и той Ще се върне в Израел истинските израилтяните, които също са тук.

Ето и снимки на израелски племена, живеещи в Африка, Индия и Близкия изток. Те са кръвна връзка с роми и библейски Израел е създаден от 12 kočovnických (на израелски племена) с тъмен цвят на кожата, към които принадлежат на роми, затова в Израел има градове, наречени роми (Рама).

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе