Визия за България или ревизия?

в България

Визия за България или ревизия?

Визия за България или ревизия както питката си меси така и с лекота коли и беси.

След като БСП е „фалирала” що такава борба в тази партия? С тиха стъпка опозицията си отива, но не тази на правителството, а тази в БСП. Някога имаше рефрен „Който не скача е червен”, a днес, който много скача и подскача не е червен.

Поисканите оригинални документи за разходите на БСП.

 

С трикове и процедурни номера мътят се водите.

Един си отива, друг маже ските.

 

Визия или ревизия поиска някой, друг пък показва приватизационни хватки и умения. Очаква се компроматна война срещу Нинова, а старите ченгета бесни освирепели след ПУНЧА не успели. Ето и снимка на количката с поисканите оригинални финансови документи от Красимир Янков.

 

Жаблянов си отива, а сега старите муцуни нали подложиха всички потенциални превратаджии на обстрел, идва и обстрела.

 

„Визия за България“ се превръща в ревизия за БСП и какво от това?

bulpress tv

 

От ГЕРБ прочистиха къщичката си, а от БСП също ще направят така. Няма незаменими кадри, но има незабравими.

 

Хората не ги интересуват вътрешно партийни им борби, интересуват се да имат хляб на масата, да имат нормални доходи и нормални сметки. Фокусът на вниманието се обръща в кухнята на БСП.

 

И дори да има хлебарки в кухнята досега защо мълчаха, защо криеха за тях?

До вчера съучастници, днес участници, а утре безучастници докато се превърнат като старата реколта в нещастници.

 

Нашата приватизаторка наследи кухня пълна с нечистоплътни твари, плъхове, хлебарки но в кухнята има работни мравки. Много важно е сега да се види какви инсектициди ще се ползват за да не унищожат и полезните – тези дето са работили безкористно за кухнята БСП.

 

Време е за лоялност и доказване, а не за интриги и вендета, време за разплата, ако не са разбрали старите ченгета. Сега дали пак таксита няма лидерката да преследват?

 

Сега дали някой пак няма да се заиграе със страховете и копнежите и с амбициите видяхме. Като всяко домакинство както каза Слави Трифонов и в БСП трябва да си направят бюджета за кухнята. Кои какво ще връща рано е да се каже и дали ще връща също, защото партиите все са вземали като досега не са давали, но все пак ревизия си трябва за да се знае кой, къде, какво и как го прави и най-важното за какво и кого го прави?

И така както питката си меси така и с лекота коли и беси .

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе