България днес е публичен дом, в който проституцията е узаконена

в България

България днес е публичен дом, в който проституцията е узаконена

България днес е публичен дом, в който проституцията е узаконена.

Журналистическият слугинаж е така наречената модерна мейнстрийм проституция – най-лесно достъпна и най-ниско платена. Втората най-древна професия на света.

Всеки така наречен бизнесмен или така наречен политик може да си купи журналист/ка/, които да го направят медиен герой. Проституираща покупко-продажба на “таланти” , които биват превръщани в гаранти на зададеното от Боса какво да говорят, как да говорят, кого да покажат, кого да смажат….

И те го правят вече механично, без мисъл, без чувства, без емоция, без срам. Нали с това си изкарват хляба. Горчив, но все пак хляб! А за да има и малко сиренце отгоре, какво ли не би направил/а/ медийната проститутка. Какви ли лъжи не би изговорила, кой ли не би очернила, кой ли бандит не би „узаконила”, кой ли новопоявил се държавен динозавър челопреклонно с “ореол” не би възнаградила!?

Антон Хекимян – Бойко Борисов

Ани Салич – Сотир Цацаров

Виктория Петрова – Красен Кралев.

Политика, Медии, Прокуратура – в престъпна, проституираща симбиоза.

bulpress tv

В този ред на мисли…

Една от неразкритите загадки на природата е защо тя хаби толкова генетична маса, за да създаде такава елементарна сервилна форма на живот като тази на т.нар. “мисирки” . И защо тази съмнително уж интелигентна форма на живот се мъчи, заедно с пиарите да назубри текстове пред огледалото, за да ги изрече послушно в ефир.

За какво се мъчите ве, Умствени Кастрати? Защо просто не си освободите душите и не комуникирате като мравките, чрез химия. Или по-точно с метанови облаци. Като ви се прииска да задоволите онази биологична нужда да сервилничите на някого, просто се напънете и пуснете сигнал. Ние по миризмата ще разберем за присъствието ви!!!

Ако не ви харесва оплачете се на Арменският поп!

ТолкоС!

Силвия Георгиева 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе