Федералната монархия посочи среден пръст на Гешев и компания!

в Свят

Федералната монархия посочи среден пръст на Гешев и компания!


Васил Божков си купи индулгенция от ОАЕ и няма да го екстрадират в България, тъй като хазартният и футболен бос си е платил собственост за 1 милион в местна валута и ще получи резидентска виза, което на практика означава, че 1 милион дирхама инвестиция в имот (275 хиляди щатски долара) отварят вратите на Дубай за всеки.

България няма споразумение за реадмисия с Обединените арабски емирства, а практиката показва, че федералната монархия често отказва екстрадиция по различни причини дори на малкото страни, с които има подписани такива споразумения.

Има много държави, които имат такава практика и на практика така привличат големи инвеститори и парите им в страната си, а нашата практика в България е да ги гоним и грабим.

Странно нещо е светът – така се прави бизнес климат, така се прави икономика, а у нас не е така, защо ли? Разумът и алчността са две различни неща, но първото обаче не е присъщо за властта у нас.

Божков си купи индулгенции, но все пак проблемът си остава, защото ремаркета за онзи свят няма и това, което той има не го взема със себе си и тези дето ще го откраднат няма да занесат никъде.

Федералната монархия посочи среден пръст на Гешев и компания, но тяхната цел не е Божков, тяхната цел са активите му придобити през годините за които се говори че са над 3 милиарда!

 

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от Свят

Отидете горе