Борисов всячески се опитва да унижава президентът Радев И Мая Манолова

в България

Борисов всячески се опитва да унижава президентът Радев И Мая Манолова


Забелязваме, че Бойко Борисов се опитва всячески да унижи Радев и Мая като игнорира рейтингът им, като игнорира президентската институция, неглижираше се и ролята на омбудсмана на Република България.

Борисов умира от яд, че президентът сам като личност има по-голямо одобрение от народа, отколкото всичките политически партии. Виждаме, че нивото не е президент и премиер, а Борисов праща по-ниско стоящи в правителството и ГЕРБ да отговарят на думите на Радев и да го коментират.

На времето бе Цветан Цветанов, сега е Тома Биков или главният Прокурор. Дали Радев е започнал своята предизборна кампания ние не знаем, но със сигурност този тип говорене ще продължи, защото главният прокурор първи хвърли камък по президента и нали не вярваме наивно, че Борисов не знае и няма вина?

Радев брани името си, брани честа си и честа на институцията, която управлява. Премиерът ни има огромен достъп до средства и икономически възможности докато президентството са на делегиран бюджет, който забележете се гласува от управляващите партии в парламента като считайте пак, че ГЕРБ контролират тези пари.

Е така мачкаха и Мая Манолова като омбудсман и тя пътуваше с влакове и автобуси, а сега така мачкат и президента.
Манолова и сега до хората и има най добър поглед за това какво се случва в страната ни .

Само за седмица сме свидетели на репресирани старици, свидетели сме на агресия срещу протестиращи, свидетели сме на полицейско насилие и на полицейски произвол, но според Тома Биков нямали репресии в страната.

Радев е избран от народа и има правото да говори от името на народа и той каза, че застава до народа, а не до правителството. Именно и за това ние трябва да застанем зад президента на България, а дали има алтернатива на управляващите ще стане ясно скоро.

Алтернатива на мафията няма, но има алтернатива и всеки един от нас ще застане зад една нова алтернатива за спасение на България!

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе