Тотална тоталитарна криза

в България

Тотална тоталитарна криза

Тотална тоталитарна криза.. Криза е в тоталитарната държава и то тотална. Институциите симулират дейност. Дейност симулират и политиците ни. Всеки симулира, друг импровизира и на финала все сме в криза. Свалихме Комунизма и на Тодор Живков Тоталитаризма и го заменихме с нов, тикво,

Тоталитаризъм. И така на практика репресивната машина днес е далеч по-ъпгрейднат, далеч по-развита с техника, камери, подслушване и контрол над всеки и всичко.

 

Този контрол се използва за крепене на диктатора, а не за ред, законност и справедливост. От милиционерска държава се превърнахме в мутренска, а сега полицейска държава и се управлява от мутрите.

На практика няма бизнес, няма икономика, няма среда, няма живот, нищо няма, а само едни хора дето ни казват, че ще се оправим, но видите ли все нещо ни пречело. Режат ни тези, които ни управляват, защото всичко грабят и на най-малкият човек залъка от устата вадят.

Време е да изхвърлим боклука от властта, но как и с кого да я свършим тази работа като всеки е за едно – да оцелява в тази скапана мутренска държава! Системата зорко следи дали ще споделиш това или онова и така всеки оцелява в тази тотална тоталитарна криза.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе