Сорос и Цветанов в основата на циганският хаос в страната ни!

в България

Сорос и Цветанов в основата на циганският хаос в страната ни!


НПО-тата на Сорос финансират циганската интеграция, а Цветан Цветанов закриля циганските шерифи и барони у нас!

Над 400 000 000 лева са усвоени в страната ни за интеграция на ромите последните десет години !

Тези процеси са контролирани от Цветан Цветанов !
Гетата се управляват от цигански барони, а те от Цветанов !

Спомняте си Цар Киро, който беше червен как бе смазан показно за назидание на циганските барони !
Не го защитаваме циганският цар, но той бе нарицателно дълги години в страната как циганските фамилии управляват циганската общност безнаказано !

Така от както Цветанов се закачи на хранилката за интеграция на ромите той е в тясна връзка с циганските барони !
Интересите са взаимни по гетата се разпространяват цигари без бандерол, наркотици има проституция както и различни сенчести бизнеси като просията и джебчийството !

Да не говорим колко цигански фирми са подизпълнители на държавни поръчки за строителство и ремонт !

В замяна процент от печалбата и гласуване за ГЕРБ ! Но и ГЕРБ дават протекция на циганските барони колкото и нагли да са ! Държавата си затваря очите за АЛО ИЗМАМИТЕ, затварят си очите за безброй кражби, а обещанията във всяко село полицай са забравени докато хората са обирани, грабени и изтезавани !

Но циганска престъпност е следствие не само факт, който се прикрива !
На практика може да се види по гетата кой как гласува. Да си спомним джебчийките от село Игнатиево и изборните резултати там – ГЕРБ 95,96 % от жителите гласували за партията на Вожда !

bulpress tv

От Сорос финансираха всяко гето да има отряди за бързо реагиране така наречените цигански барети затова и когато стане конфликт на момента идва един цигански отряд на място !

За това се мълчи, а нима службите не знаят, не виждат и не са чували?
Така заради изборите на резултати на ГЕРБ се създаде държава в държавата циганска такава, която е в тясна връзка с паралелната държава и така далаверата върви, Темида е сляпа, а Цветанов си купува апартаменти още ! Много пари се акумулират от циганите в чужбина, а тяхните роднини тук се контролират през заложните къщи !

И така местният лихвар може да подчини цяло гето, а държавата не може или не иска е по-точно !
Проблемът е, че ГЕРБ нямат воля затова десет години и от преди това е проблемът с циганите и липсата им на интеграция !
Бойко знае, че прост народ лесно се управлява и вече цели поколения не работят, не учат и не искат да го правят щом държавата им плаща за това и има и някоя друга далавера дадена им Цветанов !

Истинският проблем те първа ще ескалира, защото идват избори и циганите трябва да се контролират, а страхът е този, който властва над гетата днес ! Защо Цветан Цветанов не каже истината и как циганите застрояват държавна земя незаконно и после по линия на ГЕРБ ги узаконяват !
Схемата е проста, ако вие искате да смените партида на наследствен имот ви трябва пълномощно от всички наследници за това !

Ако циганин обаче иска да има партида за ток на несъществуващ по кадастъра имот просто пуска молба до басейнова дирекция, че има кладенец и те му дават право да си пусни партида, защото видите ли имал нужда от помпа за кладенеца и така той вече има партида, улица, номер и заграбеното с обстоятелствена проверка след пет – десет години става негово !

Кой Българин може да си позволи да си построи къща в природен парк или където си поиска ?
И така Цветанов и Сорос са виновни в голяма степен за това, което се случва днес !

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе