Силата на хунтата е във Вашата слабост!

в България

Силата на хунтата е във Вашата слабост!

Хунтата управлява, защото ние сме слаби! Слаби сме, защото цялата държавна машина ни отслабва. Слаб народ – слаба държава със силна мафия и репресивен апарат гарантират управлението на хунтата узурпирала властта и всичко произлизащо от това.

Системата ни убива не са само думи, а това е факт. Но ние се самоубиваме с нашето бездействие. Факт е, че 80 % от хитростта на ГЕРБ идва от простотията на народа. Но истината е, че не сме прости, а те ни правят на такива. Ниска образователна култура е плод на слабата образователна система. Разединението при хората е процес контролиран от многото политически партии и над 44 000 НПО-та и фондации делящи ни на какви ли не. „Разделяй и владей“ това е от Римско време насам.

 

Полицията и Жандармерията са като Римски Легиони за потушаване на народното недоволство. Силата им е в нашата слабост. Искаме да Ви припомним думите на Фидел Кастро:

”Тези хора ще дойдат при вас и ще ви обяснят, че когато държавата се грижи за своите поданици, това е робство, а свободата е възможна само тогава когато се надпреварвате един с друг.

Те ще замъглят вашия ум, предлагайки на тялото ви хиляди удобства и ненужни, и извратени удоволствия, които обаче за да получите ще трябва да жертвате душата си и ценностите на дедите ви.”

Застанали сме пред избора между това да се откажете от бъдещето на България и децата си за сметка на илюзорната сигурност в настоящето или да се борите за бъдещето на децата си, понасяйки лишенията на днешния ден. И така изпращаме децата си на по-добро място, защото България не е такова, не е такова, защото Хунтата и мафията са едно и също нещо като на тях не има трябва народ, а роби. ГЕРБ дойдоха при вас и ви обясниха, че когато държавата се грижи за своите поданици, това е не е робство, а свободата е възможна само тогава когато гласувате за тях.

За да имате работа обаче трябва да сте членове на партията им и да им служите вярно, което ви превръща в малко по-привилегировани роби.

bulpress tv

 

Истината е, че Хунтата узурпирала властта трупа печалби на вашият гръб и когато сте болни системата ви изхвърля в немилост смазани и употребени, а на вашето място застава друг национален предател прегърнал личният си егоизъм и фалшива илюзия за кариера и житейски успех.

 

Да припомним пак думите на Фидел Кастро: ”Не се страхувайте да се изправите срещу тях, защото именно вие сте основата, върху която те градят своята власт и трупат своето богатство. Изправете се и те ще паднат.“ Силата на Хунтата е във Вашата слабост!

 

 

Забравили сме думите на Хан Кубрат: ”Докато сте заедно и се поддържате ще сте като този сноп стрели, никой няма да може да ви победи. Разделите ли се, ставате слаби и ще бъдете покорени лесно от всеки враг, знайте, че силата се крепи на единството!.”

Само заедно можем да изхвърлим боклука от властта заедно.

Виж още публикации на bultimes

 

 

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе