Светлозар Минов: Свободна България!

в България

Светослав Минов: Свободна България!


Ние сме най-свободната Държава в Света! Всеки лъже най-нагло, спокойно и на воля. Министри- лъжат! Политици- лъжат! Депутати – лъжат! Магистрати- лъжат! Държавни Чиновници- лъжат! Шефа на Държавата, излиза по медиите и лъже на воля своя народ, колко му бил увеличил доходите и пенсиите! Лекичко забрави да каже обаче, колко му вдигна цените на всичко, което може и то без да има инфлация!

Нека малко да се огледаме и замислим, ако е възможно!
Толкова свободно и демократично ни вдигнаха цените на Гражданска Отговорност, на автомобилите, че сега може да избираме, дали да плащаме или да нямаме коли! Само с 40%!
Да не говорим за свободата в банковия сектор, как само вдигнаха таксите за обслужване, че даже си измислиха и нови! Абсолютно свободно банките, изядоха увеличението на пенсиите, което още не е дошло, но новите такси са факт и то още от преди месеци!

Това е малка част от свободата ни.
Още по свободни сме с цените на лекарства, медицински изделия и на „потребителски такси“, на уж безплатното ни здравеопазване. Нали не сте забравили, че според Конституцията на Р. България, здравеопазването е безплатно и основна грижа за Държавата? Не стига, че не е безплатно това здравеопазване, ами и 20% ДДС му турили. Да не говорим как е в несвободните държавички от ЕС.
Там идиотите хем не плащат, ами и ДДС нямат, че и на децата лекарствата са без пари- живи роби, та чак да ги оплачеш!

За свободните цени на храните искате ли да говорим?
Как в целия ЕС, детските храни са освободени от ДДС?
Как в целия ЕС, храните от първа необходимост са с по-ниско ДДС, от останалите стоки? При НАС, не е така. Тук се шири Свобода, която позволява най-свободно, да се вдигат цени, да се слагат данъци на воля! Стигна се до куриоза, че продуктите в БГ, са двойно по скъпи от тези в ЕС!

Само да попитам, дали сте се замисляли, за най-свободното облагане на доходите на хората?Такова равенство и свобода! Коя Държава по Света, ще се похвали, че Министър, Депутат и чистачка, плащат си по равно 10% Данък Общ Доход? Ние сме най-свободния Народ, който има право да плаща на всички и за всичко!

Плащаме вредни емисии на Икономика, дето я няма, че сме замърсявали въздуха, който дишаме! Плащаме за Винетки, за пътища, които ни убиват, че са пълни с дупки и са некaдърно построени!

Имаме и още свободи. Имаме пълната Свобода, да бъдем мачкани, унижавани, да бъдем съдени- без да сме виновни! Имаме Свобода, да гледаме, как престъпниците се разхождат – ненаказани!
Имаме абсолютната Свобода, да не знаем:
„Как се изчисляват пенсиите ни ?“

„Какво се случва с концесиите на природните ни ресурси?“
Кой плаща глобите, когато ни съдят по Европейски и Световни съдилища, както и какво се случва с хората, които са ни причинили това?“
Вижте колко много свободи има в тази наша „Свободна България“!
Автор: Светлозар Минов

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе