Петко Асенов: Борбата за намаляване на ромската престъпност продължава

в България

Петко Асенов: Борбата за намаляване на ромската престъпност продължава

Петко Асенов..
Съвместна операция на ДАНС и МВР преди няколко години конфискуват 840 килограма кокаин, най-голямото количество на Балканите!

Ръководител на операцията е моят приятел Мирослав Писов, по време на задържането на един от шевовете на мафията ЧОРАТА се задушава и почива в мир.

Изглежда този човек страдаше от Клаустрофобия, но какво става – близките водят дела и българският СЪД взима окончателно решение и осъжда петимата полицай на по 7 години лишаване от свобода. Какво става в нашата държава България?

Какво щеше да става, ако това количество кокаин е стигнал децата, училищата и квартали? Колко ли деца щяха да си отидат от този свят?

Защо, тогава изпълняващият министър на МВР не пое отговорност за тази операция, защо?
Приятели, познавам този голям българин и знам как стои пред Бог, като православен Християнин, познавам го от 5-6 години откакто започнахме да работим заедно за намаляването на набезите в системата на БДЖ и НКЖИ.

Благодарение на него, като ръководител на отдела по сигурността в БДЖ успяхме да намалим набезите в системата на железниците.

Също така, като експерт по сигурността, които участва в нашият екип в изготвянето на програмата и стратегията за намаляване на престъпността в ромските квартали. Боже опази държавата ни от това беззаконие!
Боже пази България каза Петко Асенов.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе