Открита е връзката между Борисов и Тутмос I !

в България

Открита е връзката между Борисов и Тутмос I !

Тутмос I управлява 54 години, но той за първи път създава нов модел на управление, нов модел на влияние.

 

Той не убивал враговете си както всички предишни, a той им подарявал животът, но взимал най-малките им деца в Египет като заложници и като гаранция те ще му служат. Така и сега на кой лидер децата му не са в Америка?

 

Истината е, че именно Тутмос I създава най-добрият модел за контрол на зони на влияние и този модел се използва от хилядолетия. Така е бил и така и ще бъде!

 

Нима нашите владетели не са взимали дъщерите на други владетели, нима синовете и дъщерите на партийните другари не учиха в Русия, а сега да не би синовете и дъщерите на управляващите да не учат и живеят в САЩ?

 

Това е моделът – учат и живеят в САЩ, а там им се промиват мозъците и се възпитават в любов към новата родина и един ден те идват в страната си за да управляват и служат на нашите завоеватели.

Всичко ново е добре забравено старо, но това е моделът на управление от хилядолетия насам!

 

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе