Над 500 хиляди Българи са заплашени от това!

в България

Над 500 хиляди Българи са заплашени от това!

Над 500 хиляди Българи остават без работа – това е една мрачна прогноза за политическите назначения чрез които се контролира една голям група хора. Като добавим техните семейства, роднини и хората зависещи от дадена политическа партия става голям.

Малко над 500 хиляди са политическите назначения у нас като най-голям е броят на ГЕРБ то и сега е така, ако искаш да започнеш държавна работа първо ставаш член на ГЕРБ и после ти трябва препоръка от човекът, който ръководи местните структури и чак тогава идва назначението ти.

Тук никой не пита за професионалната ти квалификация и лични умения, а стига да си от голямо семейство или както му казват по селата – от голям Род и да си мълчалив, послушен и лоялен както и малко страхлив. Следващи са кадрите на ДПС, но тях никой не ги закача, защото ДПС винаги са били балансьор и най-малко са кадрите на БСП!

Та след орязване на субсидията проблемът с кадрите на БСП и на Позитано 20 ще се влоши още. Така дойдат ли избори и тази така наречена държавна администрация почва да се притеснява, а дойдат ли местни избори притесненията се превръщат във фобия. Накратко казано борбата за насъщния се превръща в междуличностна война. Няма нищо по-хубаво от държавната работа, казват хората, аз не зная, но така твърдят. И тези дето го твърдят са били на държавната хранилка и после децата уредили, а някой сега подготвят и внуците.

Така нареченото кадруване на него се крепи твърдото ядро на ПП партиите. В средната администрация се крепи и съществуването на държавата – те са хората, които изпълняват някой без право да мислят, други защото са се продали, а трети са продали не само душите си, а житието и битието си дето се казва – кредити и коли на изплащане и а са кихнали и може да останат без тях. Сега предстоят местни избори и залогът за тези хора е голям и там където има промяна на полюсите ще има и политическа чистка не само на ръководни кадри, но и на средна администрация.

И така над 500 хиляди българи са заплашени от промени, които ще засегнат целият им съзнателен продажен живот. Прочистването на една система периодично е нужно за да не се установяват корупционни кръгове и практики, защото за едни корупцията е само усещане, за други усет за правене на пари, а за трети е начин на живот и съществуване, но цената винаги я плаща обикновеният гражданин, цената за тяхната алчност и страх я плащаме всички ние заедно.

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе