Мая Манолова утре е в съда срещу решение на ЦИК или на СИК

в България

Мая Манолова утре е в съда срещу


Мая Манолова се изправя в съда да търси справедливост за всички Софиянци и всички Българи. До вчера омбудсман – защитник на онеправданите и борец за справедливост днес тя се бори за своята чест и се изправя пред съдът за да покаже порочните практики за манипулация на изборните процеси у нас. Мафията в лицето на паралелната държава също иска да се закрепи на власт в София и в страната ни.

Колко е независим един съд в държавата на зависимостите ще стане ясно след произнасянето му… На съдебното заседание лично ще присъстват Мая Манолова, Никола Вапцаров – председател на Инициативния комитет по издигане на кандидатурата ѝ, членове на комитета. Припомняме, че Манолова внесе 14 тома на 11 ноември с доказателства за манипулации на изборните резултати. Посочени са около 900 протокола и книжа от изборите, в които има установени закононарушения, както и други факти, компрометиращи вота на столичани.

Делото ще се гледа в Административен съд – София. Всички сме свидетели, че независимостта в страната на зависимите е химера. Зависим ни е премиера, зависими са ни политиците, мафията пък зависи от тях. Всички министерства са на пряко подчинение на Премиерът Борисов, а той пък някога бе излъчен от едни хора от престъпните Босове на СИК да брани интересите на мафията така и до днес нищо не се променило, но винаги ще има хора като Мая Манолова, която да се бори истината да излезе наяве.

Някой трябва да изхвърли боклука от властта и защо да не е Мая Манолова подкрепена от всички нас, всички, които искаме ред и справедливост в страната, всички ние, които искаме нормалност и трябва да отстояваме това. Всяка държава си има мафия, но когато мафията си има държава спокойствие за хората няма.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе