Имало едно време Велика България

в България

Имало едно време Велика България


Милиони се евакуираха от обезлюдената и отслабена държава. Останалите тук оцеляваха с цената на ценностите ни, гордостта си, с цената на загубата на свободата си! Новата година още от 01.01.2020г. България е сложена на тезгяха!

От 01.01.2020г. пада мораториумът за продажба на земя на чужди граждани. На пазара се продава земята напоена с кръв воювана и отвоювана. На 01.01.2020г. влиза „Конвенцията за детето“ като на практика и децата излизат на пазара за да бъдат продавани на двойки от еднополови бракове да бъдат продаване в чужбина. Какво ще ни донесе новата 2020г. – нови по-високи данъци и такси естествено с подкрепата на ГЕРБ и техните коалиционни партньори. Национално предателство е това национално изтребление на народ търпелив и мълчалив. Няма народ, няма и такава държава, а и боклука не се изхвърля, защото няма Държава създадена от Хан Аспарух, който казва „от земята Българска и камък няма да дадем“, а днес хунтата узурпирала властта ще я продава.

Държава, която на доброволни начела хората са строили читалища и училища, а днес се обезлюдява и най-милото ни – децата ни ще бъдат отнемани като такъв кръвен данък платихме със синовете и дъщерите си, които са в чужбина, но сега обаче чужди НПО-та и Фондации ще решават съдбата на децата ни, на земята ни, на страната ни къде е суверена, къде са хората населяващи тази територия някога наричана ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ? Националните предатели ни продават заедно със земята ни и децата ни, които са бъдещето на страната ни!

България е приключена и не от тези дето я продават, а тези дето позволяват са истински виновните. Разделени, смазани с икономическото робство, делени на партии и цветове, на религиозни и други видове, разделени на спортни клубове и русофили както и на русофоби, но никога обединени на Българи, никога на родолюбци и патриоти!

Сега когато подменят историята ни и Робството е „съжителство“, сега когато посегнаха и на Иван Вазов и „Под Игото“ в новото иго няма да има приказки от типа „имало едно време България“, а това, че сме били велик народ никой никъде няма да си спомня! Да, ние знаем, че тази публикация нарушава стандартите на общността, но то вече стандарти няма и общност не остана. Още от 01.01.2020г започва последната фаза за изтриването на България от географската историческата карта на света.

 

Всеки един гласувал за ГЕРБ трябва да се замисли след като ви вземат земята къде ще си гледаме децата – спокойно деца няма да има и народ, и държава и нека се знае, че „от земята българска и камък няма да дадем“ е казал Хан Аспарух, а Борисов ще Ви каже, че в новият Европейски дом е за едни дом, за други територия, а за трети „имало едно време България“ за трети спомен!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе