Избори 2019: Всички са печеливши

в България

Избори 2019: Всички са печеливши


Всички печелят на тези избори!
Спечелиха ДПС много милиони като преляха гласове в мелницата на ГЕРБ, спечелиха СДС като вкарват човек в европарламента и някой друг милион за подкрепата на ГЕРБ спечелиха Гергьовден, спечелиха земеделци, спечелиха всички и то много пари.

Спечелиха и от опозицията дори и опозицията в опозицията и Станишев влиза, но истинският печеливш е СОРОС, защото като погледнете листите им на всичките ще видите соросоидни евродепутати, които един ден ще гласуват пакта за мигрантите и истанбулската конвенция.
И така най-голямата парламентарна група в европарламента е групата на ЕНП, не на ПЕС, а групата на Сорос.

Истината е, че БСП набират национално одобрение като алтернатива на ГЕРБ и джендър идеологията като алтернатива на мигрантското нашествие, но за жалост ГЕРБ управляват, а докато са те на власт ценностите в България ще мутират.

Дали не е време Слави Трифонов да се намеси и да изхвърлим боклука от властта ?

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе