Иван Атанасов Текстописец: В началото бе словото

в България

Иван Атанасов Текстописец: В началото бе словото


Иван Атанасов е хип хоп текстописец от Старата школа или човекът, който борави с думите!

Попитахме Иван Атанасов какво са за него думите?

Най-точното образно описание е: „Думата е основна структурна езикова единица, която символизира и предава смисъл.
Думата е съчетание от звукове в човешката реч, чрез което условно се назовават предметите, техните качества и характеристики, взаимодействието между тях, а така също мними и отвлечени понятия, пресъздаващи човешкото въображение.”

Аз просто влагам душа в думите затова и моите текстове стигат до сърцето! А музиката ги прави изпълнени със съдържание, но най-важното е самият певец да ги зареди със своята харизма и да влее своята душа в моите думи и така нещата стават повече от КУУЛ !

Защо пишете рап текстове?

Рапът е езикът на улицата, а аз съм завършил най-висшият университет – този на улицата и там няма място за слабаци, а думите са моето оръжие!
Никой не е по-силен от думите, защото те режат повече от нож дори ! Буквите и римите са покорили милиони километри и милиарди души, така е било и така и ще бъде !
Казано е „В началото бе словото“!
Имам силни текстове, но силните текстове трябва да бъдат изпети и от силни доказани професионалисти иначе само се хабим!

Какво искаш да кажеш със своите текстове?
Рапът е протест, а това е моят протест, това е моят начин да изкрещя и да кажа моето мнение, моята гледна точка за нещата!

Кога един текст е силен според Вас?
Когато достигне до много хора в социалните мрежи, когато обикаля клубовете и хората си го пеят само тогава един текст е докоснал сърцата и умовете на хората, само тогава разбираш силата на думите!

bulpress tv

Защото ние сме хора и понякога пишем за нашите съдби и нещата, които ни вълнуват, но тези песни са адресирани към точно определен човек и те не са за масова употреба както се казва !

Кое те зарежда?
Зареждаме това когато чуя мои рефрени да бъдат изпети от силни изпълнители, зареждаме когато презентираме някой изпълнител и той успява! Моите успехи преминават през труда на много хора, а това е отборна игра – медии, ПИАР агенции, маркетинг, връзки тук и там, студия, музика, аранжименти като всичко трябва да е окей до последната нота и когато едно парче избухне това ме зарежда!

Защото то е плод на труд на много хора, а аз съм там в страни, във фона, но никога не трябва да забравят звездите ни, че „в началото бе словото“, защото после просто се превръщат в падащи звезди!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе