Жигосани от Сатаната

в България

Жигосани от Сатаната


В ерата на Сатаната жигосани души с жигосани тела. Белязани от Сатаната. Като пророци на Сатаната са естетичните хирурзи, които да ви жигосват за цял живот с филорони , ботокси, хиалурон и така нататък. Естетични хирурзи и дерматолози, а истината е, че правят огромни пари от модите създавате.

Да сте чували болест наречена „ботокс“ или „хиалурон“? Защо ги наричате пациенти като те не са здрави и отиват да се разкрасят, а не да се лекуват?
Със слагане на силикон и изкуствени гърци на жени и мъже това каква болест е и ако естетичните така наречени хирурзи дори разиграват томболи за набиране на тъпаци например – водиш двама клиента и ще получиш нова джука например?

Скоро може и другите лекари да почнат медицински томболи – водите двама раково болни и получаваш две вливания безплатно.

Това не е черен хумор, това е търговия със здраве и човешки живот, търговия с комплекси. Къде останаха истинските лекари като доктор Куин лечителката например? Лекарите обясняват това, че има търсене и предлагане и нещо като дрогата било – навсякъде се предлагало, а нямало закон, който да урегулира това. Медицинска козметика или жигосване от дявола, същото е и с татусите – остават за цял живот!

Иако някога лекарите са се клели в Хипократ май днес се кълнат в Мамон.

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv