Държавата ти не става, пич!

в България

Държавата ти не става, пич!


В разбойническата държава икономика няма! Истината за липсата на икономически перспективи и климат у нас. Размера на капитала определя и хоризонтите на далновидност и икономическо проектиране. В България няма сигурност и затова смисълът в бизнеса е „взимай и бягай“.

От избори на избори не е достатъчен срок за икономическо планиране. Несигурна среда, в която ден с ден не си прилича и това е, защото политическата среда не е сигурна и няма държавници с държавническо мислене и планиране. Управляват ни разбойници на които мисленето им е заграбят и да избягат.

Няма Бизнес климат у нас, защото Бизнесът иска стабилност и сигурност, бизнесът иска стабилност и дългосрочно планиране, а в България не са налице такива параметри.

В България проблемите се решават на парче недълготрайно, ако може да се каже, че се решават. Нямаме средна класа, а елитът се самоизяжда, ако може да се нарече елит. Няма класи, няма инвестиционен климат, няма политики на развитие, а всичко е бандитлък. Заграбеното се изнася в чужбина където има по-голяма сигурност и устойчивост на икономическата стабилност.

Колко инвеститори у нас си тръгнаха ограбени и излъгани те споделиха това със своите партньори. Полицейската машина служи за отнемане на капитал на едни да премине в ръцете на други.

Аз имах чуждестранни инвеститори, казва един бизнесмен, когато ме арестуваха за да ми вземат активите на бизнеса моите партньори казаха „ти си точен, но държавата ти не става“ сподели един бизнесмен с нас! Държавата ти не става, пич, това е!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

КОЙ ПРОДАДЕ ХАЛИТЕ?!

Национално богатство, класирано като паметник на културата е продадено на Кауфланд! Кой
Отидете горе