Да спасим Булпресс

в България

Да спасим Булпресс

Да спасим Булпресс

Скъпи читатели, молим Ви за съдействие. България е на 119 място по свобода на словото, но тя е там, защото диктаторската политика на държавата ни е такава. Те искат да си правят каквото си искат с този народ и никой да не ги критикува, никой да не казва истината. Да избиват животни и хора, да закриват училища, фабрики и цели населени места и никой да не казва нищо, а само васалните медии да  подават контролирани новини и света да не вижда какъв геноцид е тук.

Молим Ви за съдействие!

 

 

Молим Ви да копирате линк от сайтът.
После да го изпратите като съобщение на приятел във фейсбук и когато ви излезе прозорец, в който пише че тази публикация нарушава стандартите на общността да натиснете УВЕДОМЕТЕ НИ.

 

 

 

Там предварително от Гугъл преводач или в свободен текст да напишете на английски език, че тази публикация не нарушава стандартите на общността.

Поставете текста в този прозорец и натиснете изпращане .

Благодарим Ви, споделете и помолете приятел да направи същото! Молим Ви, защото истината има право да бъде казана!

bulpress tv

 

Молим Ви да спасим Булпресс.

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе