Да са живи и здрави комунистите!

в България

Да са живи и здрави комунистите!


Да са живи и здрави комунистите! Където и да отидем, в която Болница да влезем всички лекари и сестри са на възраст 55+ години. Истината е, че работещите хора в страната ни са учени и възпитавани на труд от времето на Комунизма. Тази Демокрация какво възпита?

Какви образователни цензове донесоха демократите? Бизнеса има нужда от кадри, а кадри няма, няма и да има, защото младите избягаха от страната, а старите си отиват всеки ден! Кой ще работи в тази държава?
Кой ще ви прави богати?
Кой ще ви върши работата? Кой ще ви слугува и ще ви подгъзува господа управляващи?
Да са живи и здрави комунистите, че те възпитаха едни поколения, ама и те си отиват леко по-леко измират. Няма ги успехите от времето на Комунизма. Нямаме спортисти с такива постижения.

Няма ги заводите. Няма ги казармите, няма ги кооперативите и земята ни пустее. Пустеят ни душите. Пусти са селата ни. И вие политици да опустеете дано, та да видите тогава тези дето ги създадохте на какво са способни и те да ви гледат.

Да са живи и здрави комунистите, че ви направиха държава за да има какво да грабите и разпилявате. Тези сега дето наследиха комунистите не са комунисти, а те са капиталисти. Капитализма дойде с Демокрацията, но ще си отиде с хората от Комунизма, защото демократите не могат и не знаят да работят като сегашното поколение е обречено на изтребление.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе