В България всичко е точно! Само протест против суверена остана !

в България

В България всичко е точно! Само протест против суверена остана !

Само протест против суверена дето е нямало в страната ни! ГЕРБ с тяхната политика на геноцид от последните десет години направиха така, че целият български народ да се обедини, но против тях! Няколко „кресливи майки“ така крещяха, че цяла България викна след тях, а Валери Симеонов се скри от ефира, ама всичко е точно. Протести за цените на горивата скоро ще има и за цените на храната и на тока, и на водата, а за газта и дума да не става, че тук не протести, въстание май се задава, но според ГЕРБ всичко е точно! Война по пътищата, те пък едни пътища, но всичко е точно.

Младите напускат страната ни, но всичко е точно. Няма земеделие, няма животновъдство, но всичко е точно. Избиха овцете, козите и прасетата, но всичко е точно. Няма икономика, няма бизнес, не останаха заводи, няма и вече роби! Който може имигрира, който не – тука в мизерия умира! Здравната реформа я няма, ама всичко е точно! Образованието ни е на ниво като нула, но всичко е точно!

МВР от задълженията си абдикира, но всичко точно! Престъпността ескалира, но всичко е точно! Хората отказват да мизеруват и се бунтуват, но всичко е точно! Според телковете всички оздравяват, но всичко е точно. Според туристическият бранш хотелите са празни, но всичко е точно. Точно е всичко, хората са „богати и щастливи”!

Остана да направят протест срещу суверена от политическите партийни централи. Идва зима, но според последните политически прогнози топла ще е тя и няма опасност някой да протестира затова и Бойко е спокоен и всичко е точно.

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv