Без страх от провал

в България

Без страх от провал

Без страх от провал трябва да се действа с тази политическа сган. Всички се проваляме в това да бъдем себе си в социалните мрежи, на работа и пред съседите си.
Не сме ние, а сме тези, които искат да бъдем! Докога ще бъдем тихи и послушни каквито ни иска прогнилата система на олигарсите, докога питам? Време е да издигнем общото благо над личните ни интереси, ако искаме да я има България. Без страх от провал трябва да се действа, а страхът парализира, страхът сковава, страхът е този, с който те властват над Вас!

Колко милиона сме, само да се изправим и те ще паднат, те ще са тези, които ще се страхуват за съдбата си! Гневният дух на народа ще разчупи оковите на страхът, но трябва с разум да се действа, трябва с мъдрост за утре да се мисли за идните. 1300 години България за 13 години се унищожи кой допусна това, нима не бяхме ние? Нима личният егоизъм и алчността не бяха тези, които замъгляваха здравият разум.

Без страх от провал трябва да се изправим всички и да изхвърлим боклука от властта, защото боклука се вкопава, боклукът ни унищожава. Боклукът отне мечтите ви, отне ви и най-милото като оставиха само един избор пред децата ви да напуснат страната ни и един избор пред вас да умрете в агония болни и бедни в България.

Без страх от провал трябва днес да се действа, защото утре просто няма да го има утре, ако днес не посеем истинска пряка Демокрация и всички заедно без да се делим да кажем „стига толкова“.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе