Бай Тошо за джендър Демокрацията

в България

Бай Тошо за джендър Демокрацията


Бай Тошо за джендър Демокрация и откровена социална обърквация! Аз Тодор Живков искам да попитам всички историци и политици защо хиляди години джендъри нямаше и сега от каде се появиха, от къде дойде третият пол? Тази западна пропаганда я имаше и по наше време, но ние бранихме децата и народът си от нея.

Но когато Демокрацията победи сега виждаме как плавно проби. Първо чалгата, после гей парадите, след това еднополовите бракове и сега третият пол! Не знам другарките и другарите какво ги чака след още няколко години на ГЕРБ, но сигурно и извънземни неща ви прокарат в мозъците. Природата ги е уредила тези неща, защо във всички животински видове няма трети вид? Нямага го Дарвин да обясни за тези неща. По мое време нещата бяха нормални – майка, татко, баба, дядо и внуци, а сега кой какво и как ще обяснява аз не мога да кажа. Едно е ясно обаче, че когато жените стават по-мъже, а мъжете се гримират, когато децата ги учат в трети клас да правят секс нещо има много збъркано и то е в главите на хората! Защо позволявате това?

По мое време такива щяха да са арестувани за деморализация на общество. Такива биха кастрирани за да не се размножават! Да, някой ще кажат, че това са крайни и радикални мерки и че трябва да сме толерантни. Тя тази толерантност ви докара до това дередже. Аз Тодор Живков смятах, че силните семейни клетки образуват силно общество, а силното общество образува силна държава като моралът и редът са важни за да няма упадък.

Днес вашите евроатлантически ценности доведоха упадък на обществото като за морал и дума не може да става, а семействата са унищожени от там и нацията. Някога всеки дом се бореше за табелка „образцов дом“, а сега домове много, ама празни, няма ги хората, а там където има някой той е сам и разделен, той е объркан или покварен. Дори и в библията пише, че „който сее ветрове, ще пожъне бури“, но ние комунистите много религията не я зачитахме, ама да си призная, че е за предпочитане пред вашата толерантност и Демокрация!

Та сега като посеете джендъри и други полове какво ще пожънете?

Да Ви каза честно тази джендар Демокрация е повече от 50 години ама сега ви я набиха и на Вас.

Честито на победителите да видим третият пол какви ще ги роди?

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе