София- Бомба ли е паднала тук

в България

София- Бомба ли е паднала тук

София – Бомба ли е паднала тук? София, столицата на България, ако се разходим по Витошка можем да видим тази гледка. Все едно бомба е паднала и между минувачите има трупове.

Това не са мъртви хора, но са мъртво пияни и дрогирани – един автограф на Фандъкова и столичната полиция как следи за реда в обществото. Иначе казано, ако нашите статии нарушават стандартите на общността тази гледка не нарушава ли стандартите на софийската общност?

И докато ГЕРБ са на власт трябва да свикваме с мръсният въздух и препълнените казани. Трябва да свикваме с тези гледки на просещи хора и наркомани, нали?

Loading...

И така, ако социумът в София е свикнал да подминава проблемите, какво биха си казали хилядите туристи „това ли е една модерна европейска столица или бойно поле на което оцеляваме“? Мен ме срам, но срама нямат в Столична община, а някой някъде взима заплата за да поддържа редът и сигурността на Софиянци. Някой някъде му дава тази заплата!

Мен ме е срам, но срам нашите политици нямат. Ако някой старица реши да продаде малко яйца и китка магданоз ще дойде полиция и НАП да я глобят, но когато в центъра на София се търкалят мъртво пияни за тях полицията не идва. Мен ме срам, за Вас не знам!


Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.