Борис Анзов: Децата с увреждания в Русия получиха 5 картофа и 2 кренвирша за две седмици!

в Свят

Борис Анзов: Децата с увреждания в Русия получиха 5 картофа и 2 кренвирша за две седмици!


Вижте какво публикува на стената си журналиста Борис Анзов! Децата с увреждания в Русия получиха 5 картофа и 2 кренвирша за две седмици!

Родителите на деца с увреждания и бедните в Питкаранте (Карелия РФ) получили пакети с помощ за две седмици, състояща се от 5 картофи, 2 кренвирша, парче маргарин, половин килограм захар и килограм брашно. Комплектите бяха издадени в размер на 56 рубли на ден за едно дете (това е 0.70 долара на ден за храна) — такава сума от бюджета на републиката се смята за необходимо да се изразходва за хранене на деца с увреждания.

По-рано бившия руски премиер Д. Медведев заяви „Пари няма, но се дръжте“! Как да коментираме тази новина не зная, оставям на вас? По-рано Русия изпрати хуманитарна помощ на САЩ, Италия, Сърбия… Наистина нямам думи… От Москва, Русия за „Медиа Мост България“ Борис Анзов.

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе