Красимир Янков: Дяволът е в детайлите

в България

Красимир Янков: Дяволът е в детайлите


Изказване на Красимир Янков за промените в Закона за МВР – 20.06.2018г.!

Красимир Янков: Големият проблем на МВР и сектор „Сигурност“ е мотивацията на служителите тази мотивация създава условия на министерството, в които то е не ефективно и отделните структурни звена не само не комуникират помежду си, но и с тази поправка ще създадете допълнително напрежение, защото няма правила! Не се спазват!

Тази възможност за мобилност ще може да бъде използвана само от подходящите служители на Министерството на Вътрешните Работи!
С остра критика към Цветанов и ГЕРБ Янков размаха пръст в НС:
”ВИЕ като управляващи паратизирахте Министерството на Вътрешните Работи и ще използвате и тази промяна за политически цели, а не според принципи, които да дадат възможност за по-голяма мотивация“!

Как уважаеми дами и господа, готови да натиснете зеленият бутон се работи за 800 лева?
Толкова получава служител – новопостъпил в министерството и с тази поправка, давайки възможност да бъде преместван някой служител, който Вие ще решите всъщност подготвят допълнително сектор „Сигурност“ да не изпълнява функциите си по закон, а да изпълнява вашите политическите задачи, които между другото включват и косвено осигуряване -купуването на гласове по време на избори!

Защото когато сектор „Сигурност“ и МВР не може да обезпечи и да пресече купуването на гласове то всъщност косвено подпомага, което Ви осигурява Вие да сте на власт ! Красимир Янков добави, че Дяволът е в детайлите и спомена, че не случайно се обръща към Цветанов!

От: bultimes

 

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе