10 Признака Че Не Сте Алфа Мъжкар

в Любопитно

Те са готини. Те са уверени. Те влизат в стаята и всички спират и им обръщат внимание. Когато говорят другите мъже слушат. Мъжете искат да дружат с тях. Жените искат да излизат с тях. Те са алфа мъжкари.

Алфа мъжкаря има определени очевидни характеристики. Истински лидер. Той води, подсигурява и защитава своята група (приятелите си, съотборниците си и т.н).

Променящият се свят предоставя неограничени възможности за един алфа мъжкар. Там, където другите мъже виждат промяната като криза, алфа мъжкаря е в естествената си среда. Той непрестанно долавя причинно-следствената връзка и превръща всяка възможност в свое предимство. Той обича да печели и е добър в това.

Той не се притеснява за имиджа си, той просто влиза в играта и я печели с един замах, без значение каква е, и другите го следват. Те копират стила му, начина на говорене и това как изглежда. Алфа мъжкаря никога не копира никого.

Често е безгрижен, обикновено не се притеснява за нищо докато не се наложи да действа, алфа мъжкаря е безстрашен в нужната битка. И той е най-добрият възможен лидер.

Но има някои неща, които един алфа мъжкар никога не прави. Това е списък на десетте сигурни знака, които потвърждават, че не сте алфа мъжкар.

Оставяте я да плаща вечерята

bulpress tv

Един алфа мъжкар никога не се възползва от другите хора и тяхната доброта. Той работи здраво, за да си осигури това, от което има нужда и не се чувства комфортно да е задължен на някого. Ако половинката му се опита да даде своят дял, първичният му инстинкт е спокойно да вземе парите и да каже: „Остави ме аз да се оправя.“ Според скорошно изследване, 77 процента от хората във връзка продължават да правят това на първа среща, мъжът е този, който трябва да плати сметката.

Никога не се извинявате, дори да знаете, че сте сбъркали

Един алфа мъжкар няма комплекси. Той просто казва: „Сгреших. Съжалявам.“ И след това се заема да коригира проблема по най-добрият начин, използвайки наличните му средства.

Четкате се на лидерите и търсите тяхното одобрение

Един алфа мъжкар не се четка на никого. В повечето случаи, той Е лидера. А когато не е, той има респект, но не се страхува да изкаже това, което мисли, ако ситуацията го изисква. Той се издига благодарение на старанията, които полага и усилената работа, а не с четкане на правилните хора.

Разпространявате слухове

За шефа си. За приятелите си. За гаджето си. Не се притеснявате да отбележите провалите и слабостите на другите и да се посмеете добре на опита им. Един алфа мъжкар никога не предава своята група и не изпитва нуждата да омаловажава другите. Той няма нужда да изгражда своя образ на гърба на чуждият.

Панирате се в кризисни моменти

Естествената среда на алфа мъжкаря е промяната. Бързата промяна просто е едно интересно предизвикателство за него. Той преминава през едно почти откъснато състояние, бързо преценява ситуацията, прави усърдно проучване, ако времето го позволява и реагира незабавно и решително, на базата на натрупаният си опит. Пулса му може да скочи малко, но той не е изплашен.

Действате преди да помислите

Един алфа мъжкар може да действа светкавично бързо, но той винаги мисли преди да го направи. Той никога не се впуска стремглаво в множество посоки.

Вините другите

Един алфа мъжкар поема отговорност за собствените си действия. Той не си търси извинения, за да накара себе си да изглежда по-малко виновно; той знае, че усилената работа и постоянството, евентуално ще обърне посоката на течение в негова полза, така той не се притеснява да признае грешките си.

Лъжете

Шефа си. Приятелите си. Гаджето си. Един алфа мъжкар не е лъжец. Той е човек, който отстоява позицията си; той е честен. Той прави това, което е правилно, оставя нещата да се случат, без значение от обстоятелствата.

Предавате другите, за да се издигнете

Един алфа мъжкар никога не предава член от групата си и не напада в гръб колегите и познатите си. Като се държи по един джентълменски начин, той получава уважението, което заслужава и това му се отплаща много повече, отколкото каквито и да са ползи, които би получил от бутането на другите под влака.

Тормозите хората

Един алфа мъжкар не се притеснява да влезе в истинска битка, когато е необходимо (и само ако е необходимо, т.к. алфа мъжкарите не са „скандалджии“), но няма да се замисли да влезе в битка срещу по-голям, по-силен или с по-голямо предимство пред него, ако ситуацията е сериозна. Благодарение на бурния си нрав, той има добри шансове да спечели, но ако не го направи, можете да бъдете сигурни, че няма да обвини никой друг.

Източник: therush.bg

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе