Борисов си отива вижте заради кого

в България

Борисов си отива вижте заради кого

Вижте защо Борисов си отива? Дълги години със слугинажът си към САЩ се задържа на власт, но сега той играе двойна роля и приоритетите на Европа са да не нахлуе ислямът, а не руската газ. Бойко Борисов контролираше каналите за мигранти, а лагерите за настаняване са празни като всички са в Европа.

Истината е, че Каракачанов ще повлече Борисов. Европа знае как се продава гражданство у нас. Всеки министър на отбраната, който изпъчи гърди към Русия си отива и Каракачанов го направи, но той е тясно свързан с Борисов и това ще повлече Бойко Борисов. Вече се говори, че в България вече Борисов не кара влака и е изтървал всичко от контрол.

Екипът му от ПИАРИ и експерти само го разнасят от проблем на проблем за да му градят медийният образ на спасител и човекът, който решава всички проблеми, но на практика вече управлението на страната е в други ръце. Каракачанов е за малко и си ги знае и затова се бърза с максимално поръчки, заеми и търгове. Продава се военни имоти, сделки за дронове, бронирани машини, джипове, автобуси, самолети, сделки за каквото се сетите от машини до обувки и всичко завишено на макс, а Борисов си затваря очите. Но не може да си затваряш очите когато те дърпат към дъното като добавим и милионите подигравки в социалните мрежи към войводата става ясно, че той носи само негативи на премиера. И защо един вицепремиер може да бъде свален, а друг не.

Тук е важният въпрос с какво държи войводата Борисов за топките? Истината е, че геополитическите проекти в страната ни се случват без допитване до Бойко и руската газ ще минава през България колкото и глупости да говори Борисов. И това е гарантиран от САЩ все пак нали помпите са най-модерните американски за газта, как стават тези неща сами се сетете, че премиерът не може. Не може, защото по цял ден е в измислена контролирана среда от ласкатели, ухажори, подмазвачи ПИАРИ и всякакви гъзоблизовци и човекът си няма реална представа за геополитиката и за положението в страната ни. Бедност, болести, безводие и държавата е в колапс. Индустриален упадък, деморализация на обществото, бездуховен стремеж и липса на нова алтернатива за страната.

Превръщаме страната си в световно бунище за да сме нужни на силите отвън докато сме ненужни на държавата и народът и, а напротив – зловредни, но държим лостовете на властта!

Не останаха бушони във властта, а Каракачанов весели народа и печели време, защото всяка минута му носи пари, а Борисов ще плати цената за алчността на войводата. И докато оставането във властта за Борисов е самоцел на живот и смърт заради страхове то престоят на Каракачанов във властта е въпрос на време и затова се правят пари от всичко и от боклука дори!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе