Мая Манолова твърдо зад справедливостта

в България

Мая Манолова твърдо зад справедливостта

Мая Манолова :Пенсиите на възрастните хора не са преизчислявани за което над 800 000 човека са под прага на бедността. За Болничните държавата трябва да поеме своето честно отношение. Пица с шунка е бюджета 2020, само че за управляващите е шунката, а за обикновените хора пак остава само пицата.

Твърда и безкомпромисна е Мая Манолова по най-наболелите теми, тя винаги посочва къде е проблемът, но и винаги посочва конкретно решение.
Решения трябват, а не приказки и популизъм.

Всички политически партии, които на предните избори вдигаха пенсиите на думи, а сега участваха във вдигане на цените на лекарства, ток, вода и храна като на практика управляващите вдигнаха нивата на бедността. След като се отчете инфлация не е ли справедливо да се преизчислят пенсиите? Мая Манолова е права за това, но някак си на управниците не им се чува за това.

Тя се опита да изхвърли боклука от властта, опита се и тя успя, но изборните манипулации и контролиран вот за пореден път оставиха мафията във властта. И тук е нашата вина, че не сме активни като нея, че не се борим за това, което ни се полага. Мая Манолова е твърдо за справедливостта, но за да има справедливост трябва всички заедно да застанем зад нея не на думи, а на дела и само така!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе