Фалшива опозиция

в България

Фалшива опозиция на нея се крепи хунтата узурпирала властта. Ще ги видите по протести и там където има нагнетяване на напрежение. Веят знамена, пеят песни, декламират клишета и все в народът се кълнат. На всяко масово мероприятие са, те имат НПО-та и Граждански сдружения, които говорят от името на народа или суверена, но работят срещу тях и така доказват своята лоялност към управляващите като те са добре, но вие сте зле така малко по-малко загробват България и Българският народ. Фалшива опозиция на нея се крепи властта Ви казвам, играят го като доброто и лошото ченге и винаги се хващате.

 

Това е то – двете страни на една монета и винаги обидените от единият полюс отиват на другия и пак са излъгани и пак са ограбени!

 

Ограбват животът ви малко по-малко докато душата ви се изпразни и надеждата е погребана някъде в неволите ви. Крадците на време, който малко по-малко отнемат от вашите мечти докато се претопят в несгоди и контролирана бедност, докато коловозите на битовизма не ви смажат и като се обърнете назад във времето един живот е отлетял. И докато едни крадат време те печелят време на управляващите и леко по-леко се коват веригите на робството ви. Контролирано изпускане на кинетично натрупаният гняв е регулиран процес от фалшивата опозиция, която понякога се домогва до властта и после се оттегля осквернена, но заможна, а съдбата ви от ден на ден става невъзможна.

 

Лъжепророците не са от вчера и всичко, което ви се прожектира е добре организиран сценарий, а вие се надявате палачът да стори милост.

 

Обучени как да яхнат народният гняв ще ги видите на мотори или с микрофони, ще ги видите да веят знамена и от името на Господ да говорят, а после когато отмине поредната вълна те ще бъдат овъзмездени, но с цената на осакатените души, с цената на съсипаните мечти.

 

Някой ще се разпознаят, други пък другите ще разпознаят и така не вярвайте на тези самозвани будители, те са надеждата ви отровители.

 

И така загубили сме вяра и нямало изборна активност, а това е процес, в който участват много псевдо будители, крепил на власт днешните поробители.

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе