Този български милионер омита по 6 пържени филии, няколко мекици и самун хляб за закуска

в България

Този български милионер омита по 6 пържени филии, няколко мекици и самун хляб за закуска
Най-голямата порция е за Мечо, както галено го нарича многодетната майка

Християн Гущеров е известен с любовта си към храната. Любимата му Светлана Гущерова не може да му смогне на апетита и постоянно го глези с калорийни бомби.

Пенсионираната плеймейтка, която тези дни роди четвъртото си дете, публикува фото от закуската на семейството, пише Уикенд.

Най-голямата порция е за Мечо, както галено го нарича многодетната майка. Християн Гущеров омита по 6 пържени филийки със сладко и сирене, няколко мекици и самун хляб.

КОМЕНТАРИ ОТ ФОРУМА:

„Гъз глава затрива!“- стара народна мъдрост

Тоа шопар го гътвам с големата кания! Има да квичи … Ама поне осемсе кила сланина ше даде.

Когато дава пари е мечо,а когато не дава е свиня дебела!!!

Свиня със златна копаня…Хапвай,хапвай,момко.

bulpress tv

Филийките с някво сладко ли ги дъни, пудра захар слага ли? Резанчета българско високомаслено овче сирене дали има.. С каква напитка ги консумира? Топла, студена.. Газирана или не…

Аре дайте повече подробности. Налисали сте ключова новина, а пък наполовина.. Що тей?
Добре че не е снимала след такова ядене как пълни тоалетната чиния. Но жената се грижи, колкото може о рано да стане богата вдовица, не можем да й се сърдим.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе