Тираджия разби мрежата с отговор на обява за работа

в България

Тираджия разби мрежата с отговор на обява за работа
Шофьор на тежкотоварен автомобил осмя по забавен начин обявите за работа в бранша, пише glasnews.bg.

Както и при другите обяви, тук също има десетки изисквания, но отговаря ли заплащането на тях?

Мъжът е написал поста си в стил, който да допадне на “робовладелците“, опс, на работодателите. Водачът е изброил всички свои положителни качества.

Вижте текста на Христомир Христозов:

Аз съм шофьор с 77г трудов стаж (още на баща ми в т*пките съм бил в камион)
Ерген, неженен, негаджосан, от женска ръка не докоснат – мога да работя 6-7-…-11-12-13 месеца, но без 13та заплата.
Имам категории А,Б,В,Г, З… Мога да карам камион с ремарке, с 2 ремаркета, с 5 ремаркета, и малък влак .

Притежавам АDR, ASR, GPS, КГБ, ЦРУ, FBI…БКП, СДС…. за цистерна, за мотокар, за хеликоптер, за самолетоносач и ръчна количка с 1 колело.

Аз съм мотивиран, хигиенизиран, витаминизиран, не пия, не пуша, не пържа риба, не ям и не се*а в кабината.

Всяка неделя правя Ленински съботник: вадя въздушния филтър и го духам с компресора, източвам нафтата в туби и забърсвам утайките от дъното на резервоара, измивам с гореща вода горивния филтър за да падне парафина, свалям една по една всички 12 джанти и ги измивам, напомпвам, гресирам гайките (в офиса имате компютри, сметнете 12 джанти с по 10 гайки…. Не е 120, защото на диференциала гумите са двойни, но все пак в Офиса камион сте виждали само на календара).

Когато правя 45 ч. пауза, свалям всичките колани и ги пера в кофа с веро, за да не ми цапат ръкавиците, че тях не ги плащате.
Обичам да спя “на джоб” на магистралата и минаващите камиони така поклащат кабината и люш-люш… се спинка по-сладко.
Понеже имам проблем с простатата, ставам на всеки 20 минути, правя оглед на резервоарите, бризента, … Така, давам нощен караул, за да не източат нафтата.

bulpress tv

За заплащането не се притеснявайте – така едно авансче по 150€ на месец ми стига, даже и остава, щот нали не пуша. Пък някой ден може и да ми дадете цялата-половин заплата, защото сте ми удържали за нови зимни гуми за Поршето си, почивката с любовницата в Малибу, също минава за служебен разход и с моите 14700км/м фирмата е на ръба на фалита, но въпреки това за коледен подарък успяхте да намерите пари и ми подарихте МАГНИТ.

Благодаря и за новия Атлас на Европейския съюз. Знам че китайските GPSи са с мито и за това ще карам по карта и по табели.
Благодарение на това, че понякога презакачаме ремаркета, имам късмет да попадна на ремарке с мазен царски болт, че да смажа и лафета.

Знам как да пренарязвам диференциални гуми с белачка за картофи. Мога да правя пистов грайфер за лятото и почти го докарах до зимната шарка на МИШЕЛИН, така че ще изкарат още половин година.

За всякакви въпроси ми пишете Л.С., като хвана WiFi на бензиностанцията, ще ви отговоря, защото служебният телефон с скъп и е кодиран да набира и да звъни само на телефона на Диспечера.

Негови колеги заляха с положителни коментари и лайкове публикацията му. Ето и малка част от тях:

“Па то си е истина…не е майтап, колега”, отбеляза Т.Тотков. “Най-доброто за 2022 г. в групата, браво!”, добавя М. Ангелов. Много яко! Познах себе си! Лек път и весели празници!, пише П. Кирев.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе