Телевизията гърми за Кубрат Пулев, но той мълчи за супер новината

в България

Телевизията гърми за Кубрат Пулев, но той мълчи за супер новината
Феновете на Кубрат Пулев още се чудят дали е истина, но той мълчи вече доста време, което навежда на мисълта, че надеждата може да стане реалност.

Родната боксова звезда Кубрат Пулев изненадващо попадна сред вариантите за нов съперник на световния шампион Тайсън Фюри.

Това се случи след публикация на “Boxing TV” в социалните мрежи, в която се твърди, че Фюри и Пулев са на финалните преговори за мач в Абу Дабу през юни, предаде Дир.бг.

Фюри трябваше да се срещне в суперсблъсък с Олександър Усик през април, победителят от който щеше да прибере всички пояси в тежката категория на бокса.

Мачът обаче пропадна, а като причина бе посочена неразбирателство в хонорарите, като двата лагера взаимно се обвиняваха.

Провалът на преговорите остави Фюри без съперник за следващите месеци, което очевидно го е накарало да потърси друг боксьор, а сред вариантите е бил и Пулев.

Разбира се, тази на пръв поглед шокираща новина няма никакво потвърждение от нито един от двата лагера, но все пак е любопитно, че от нищото Кубрат попадна в полезрението за съперник на Фюри,

Ако такъв сблъсък се осъществи, това ще е трета битка за световната титла за Пулев след тези срещу Владимир Кличко през 2014-а и Антъни Джошуа през 2020-а.

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе