Страхът пред Русия е голям

в България

Страхът пред Русия е голям


Иван Костов като лидер на сините признава, че от страх от Русия не са посмели да разрушат паметника на съветската армия дори!

Истината е, че Русия внася респект в душите на враговете си !
Дали това е плод на хибридна война или информационна такава, или Руските служби си имат своите методи за влияние ние не можем да кажем !

Но когато си бил лидер на синята вълна, която помита Социализма !

„Не се гаси това, що не гасне“ и най-големите символи на Русия си стоят в Германия и Австрия и техните паметници се подържат в пригоден вид за идните им поколения !

Само у нас се оскверняват, отичайки историята и подменяйки историческите факти !
Страхът към победителят води и до респект и уважение във врагът !
Русия може да защити интересите си във всяка точка по света по един деликатен и дискретен начин и всички големи го знаят и за това я уважават!

От „Православен събор“ и „Приятели на Русия и православен свят“ заявиха, че ние не мразим чуждото но сме длъжни да пазим и браним нашето !

Автор:Стефан Пройнов

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе