Спешно е: Яна Маринова има нужда от помощ незабавно

в България

Спешно е: Яна Маринова има нужда от помощ незабавно
Любимата актриса на публиката Яна Маринова призова хората да й помогнат с откриването на скъпа за нея вещ.

Тя сподели, че е забравила куфарче, което иначе за някой друг не би представлявало интерес, но за нея е важно откриването му.

Затова и се обърна към всички чрез социалните мрежи да й помогнат да открие човека, който го е взел.

Хора, давам 1 000 лв. обезщетение за изгубена вещ. Много ще ми помогнете, ако пре-споделите поста ми. Вчера, около 22ч. на ул. Сан Стефано, близо до пресечката с бул. Янко Сакъзов съм зарязала на улицата малко, кафяво пътно куфарче на колела с личен багаж. Ако някой го е намерил, вещите вътре са ми много важни и са приблизително на стойност 1 000лв, но трудно ще си намеря същите.

Ако някой го е намерил и реши да ми го върне срещу обезщетение ще съм много, много благодарна и ще запазя пълна анонимност.

Единият вариант е да ми пишете на лично съобщение тук или да оставите някакъв начин за връзка с Вас на касата на City Mark Art Center – Сити Марк Център за Изкуство (бивше кино Левски на бул. Янко Сакъзов), където вчера имахме представление и аз ще Ви потърся.

Псп: Зная, че звучи странно, но този път наистина имам нужда от помощ и реших да рискувам с този пост, защото ако имам късмет ще си спестя адски много работа, а друг човек няма да изгуби от това, че е имал късмет да си намери забравени неща на улицата.

Много хора откликнаха на молбата й и споделиха поста. С помощта на приятели, пък и с наградата която обяви дано открие скоро скъпата за нея вещ.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе