Светлозар Минов: След скандала пак скандал

в България

Светлозар Минов: След скандала пак скандал


След скандала пак скандал! Ако няма нов скандал ще въртим стария, докато робите измрат от глад! Ето ВИ малко теми за размисъл:
..“ Какво казал Руския Патриарх?“
Десет дневна тирада на глупостта!
…“ Денонощно катастрофи, убийства, ремонти, банкети, приеми, пак малко умрели!“
Няма ли хубави неща, които се случва в живота ни? Защо нищо не се казва за децата- печелещи ежедневно медали от състезания? Нищо не се казва нищо за изобретенията, за феномените, за историческите и археологически открития на България!
…“ За кражбите на управниците и ЧЕЗтитките малко се говори! Но скоро ще дойдат новите сметки за ток и вода с новите цени! Колко ли още ще крадат?“
Овъртолени, като свински черва от Суджукгейт- до отровни ваксини, счупено или амортизирано оборудване за армия и полиция!

За сметка на това сега ще ни натресат тотална цензура, под егидата на българка! Ще ни докарат „Истанбулска Демокрация“ в едно с някаква конвенция! Новата задача Габриелката е борба с фалшивите новини! Как ли ще се справи с Цветанов и герберската агитка?
Защо ли народните медии, които отразяват“ истински новини“, заобиколиха излагацията на Боко? „Светия“ мъдър Пълководец, който “ Три Папи са го галили по главата“, къде беше по „Кръстов ден“?
Шалом!!! Точно така!
„Светията“, ходи на Синагога! Това беше малко и „Великия Вожд“, ходи и до Македония, там да почете „жертвите“!

Боко, на 3-ти Март, що не се качи на Шипка?
И друго да попитам:
Ало „истинските медии“, защо не казвате нищо за холивудския герой и мераците му да разсипе целия Свят? Защо нищо не казвате за ГЕНОЦИДА в Сирия, Донбас???
Кво стана бе журналя, нещо май не ВИ изнася?

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе