Румен Радев награждава Ерик Рубин с орден „Стара планина“ I степен на погнуса

в България

Румен Радев награждава Ерик Рубин с орден „Стара планина“ I степен на погнуса

Румен Радев награждава Ерик Рубин…
Посланикът на САЩ в България Ерик Рубин получи орден „Стара планина“ I степен за принос в развитието на българо-американските отношения. Високото държавно отличие е израз на значението, което България отдава на стратегическото партньорство със САЩ, посочи президентът Румен Радев:

„Специално в сферата на отбраната и сигурността посланик Рубин внесе нов импулс в нашите отношения с особен акцент на модернизацията на българските въоръжени сили. По времето на неговия мандат се разшири обхватът и интензивността на двустранните учения и тренировки. Укрепена беше и връзката в борбата с тероризма. Посланик Рубин бе достъпният посланик, който усещаше пулса на българското общество“.

Посланик Рубин подчерта, че България се стреми към енергийна независимост и диверсификация на енергийни източници с покупката на американски втечнен природен газ и с интерконектора между България и Гърция:
„Всяка стъпка към диверсифициране на енергийните източници осигурява на България по-голяма безопасност и сигурност, и независимост“.
Ерик Рубин завърши речта си на български:

„Да живее България, да живее приятелството между Америка и България и да живее нашият силен съюз“.
Източник: bnr.bg
След срещата с Владимир Путин и речта му на английски при условие, че Радев владее е Руски език и дори го бе срам да говори на собственият майчински език Българският.

След като отидохме в Русия да заявим чуждото си притежание и отказът ни от суверенитет днес е голям ден пак да се доказваме на западните си партньори и васалното ни поклонничество. Радев бе избран от Българи, а не от американци, не от руснаци – май е бил назначен де. И така поради що се срамуваш да се наречеш Българин ние не знаем, можем само да гадаем. Гласувах за Вас и молихме хората да го направят, вярвахме след патриотичните ви речи, че във Вас има нещо Българско и ще милеете за България и нейните интереси на родината и гражданите, но всички сме се излъгали.

После вървете и обяснявайте как негласуващите са ударили един звучен шамар на партиите, а то народа и на Вас ще го удари когато му дойде времето. Това не са дипломатически гафове, това васални маневри с цел една – да се докажете, че сте васална фигура собственост на Запада. Не ме е срам, гнус ме е, защото я няма позицията за която сте избран. Давайте г-н Генерал, с подмазване никой не е останал без работа, а народа кучета го яли, нали?

Радев и Путин

Рубин казва „да живее България”, а ние вярвахме, че ще изтрием позора от челата. Един ден обаче когато децата са Ви в чужбина и България я няма какво ще им кажете, че това Ви е била работата ли – да съсипете един народ, една нация, една държава в името на едната заплата?

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе