Роди се надеждата на България!

в България

Роди се надеждата на България!


Роди се ликвидаторът на българската корупция. Давай Кьовеши, че вече хора не останаха в България.

Побързай, покажи им колко струват самолетите.
Покажи им как се крадат банки,и милиарди. Покажи им как се взимат заплати, от десетки хиляди лева и комисиони, при пенсия 200 лева и минимална заплата 500 лева.

Покажи им как се строят магистрали,за стотици милиарди,а здравната система е на дъното.

Покажи им как се убиват хора и животни, как се обезлюдява цяла държава. Покажи им какво означава истинска прокуратура.
Преди години, когато ви казвах, че ще дойде деня когато корумпираните политици, прокурори, съдии ще отговарят може би във вашите очи бях смешен. Някой хора си имат главен прокурор на България, но много скоро бедният българин ще има главен Европейски Прокурор.

Сега зная, че вече съм прав и Вие го виждате, макар че надеждата ви кара да си мислите още че ще сте вечни, защото имате много пари.

Приятели споделяйте за да може да достигне до повече хора и така тя да разбере най-огромната нужда на Българина.
Споделяйте, споделяйте, споделяйте.

Това публикува на стената си:  Stoqn Dimitrov

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе