Президентът Румен Радев с поздравителен адрес до Илиана Раева по повод Световното първенство в София

в България

Президентът Румен Радев с поздравителен адрес до Илиана Раева по повод Световното първенство в София
Президентът на България Румен Радев изпрати поздравителен адрес до президента на БФХГ Илиана Раева по повод Световното първенство по художествена гимнастика в София.

„Уважаема г-жо Раева, уважаеми треньори, ръководители и гости, скъпи състезатели,

За мен е огромно удоволствие и чест да Ви приветствам по повод откриването на Световното първенство по художествена гимнастика.

Традициите, приемствеността и Вашите усилия не само оставиха трайна следа, но и записаха със златни букви българската школа в световната и олимпийска история на този толкова красив спорт. Адмирирам усилията, които полагате и енергията, с която работите, за да ни направите отново съпричастни с труда и желанието за изява на състезателите от цял свят.

Бих желал да изразя своята благодарност и признание към всички треньори, близки и родители за безрезервната подкрепа, лишения и отдаденост, с които мотивирате всички тези млади хора, за да се реализират както в спорта, така и в живота.

Скъпи състезатели, зарядът, с който е изпълнено всяко едно съчетание и еуфорията, която създавате в привържениците на художествената гимнастика, може да се сравни само с магия.

Изключителните Ви постижения са ярко доказателство, че големите и значими успехи освен с талант, се постигат с неуморен труд, силен дух и желание за победа.

Вярвам, че в следващите няколко дни тази Арена ще заблести както от хиляди усмивки, така и от новите звезди, изгряващи на хоризонта на любимия спорт.

Пожелавам Ви крепко здраве и много спортни успехи. На добър час!“, пише в поздравителния адрес от президента на България Румен Радев.

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе