Полицаи блокираха булевард и впечатлиха хиляди с действията си

в България

Полицаи блокираха булевард и впечатлиха хиляди с действията си
Добър жест на полицаи от столичното 4 РУ трогна стотици потребители в социалните мрежи.

Униформените са се притекли на помощ на продавачка на сувенири, които са били разпилени от силния вятър.

“Преди малко на бул. “Черни връх” в София вятърът разпиля сувенирите, които продаваше една жена по случай празника. Патрул на 04 РПУ спря движението и служителите започнаха да помагат на жената да събере стоката си.

Една привидно дребна случка, но не съвсем. А можеше да продължат и колите да смачкат всичко. Освен добри професионалисти, българските полицаи са и добри хора. Ако някой се разпознае – поздравления! Малък жест, но много важен!”, разказва Християна Гърлянова.

Публикацията и бе засипана с хиляди харесвания и бе споделяна на стотици пъти.

Похвалите за униформените са десетки.

“Респект за момчетата, нека чуваме повече такива новини“, написа М. Иванова.

“Браво! Писнало ми е да слушам обиди по адрес на полицейските служители. За хората отстрани е лесно да пуснат телевизора и ежедневно да слушат пропагандата, която им се натяква по адрес на полицаите. Само, когато облекат униформата, тогава ще разберат отговорността и риска, който носи тя със себе си. Тази постъпка в никакъв случай не е маловажна, а е достойна за поощрение!”, категорична е Маргарита С.

Не липсваха и припомняния към издънки на родната полицията, но те бързо биваха опровергавани с израза – “във всяко стадо си има черни овце.”

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе