Общото зло не било зло

в България

Общото зло не било зло


Общото зло не било зло..

Така е, последни сме по бедност и първи по смъртност!

Над 42 800 човека се отказват от Българско гражданство на година и остават в чужбина завинаги, по 5000 бебета се раждат на година по-малко, но това не е проблем! Щом общото зло е общо не е зло, така ли?

Лишения, мизерия, болести и страх, но така е при всички, няма проблем, нали?

Веригите на икономическото робство на тиранина Бойко Борисов са здраво хванали всеки един и богатите, и бедните са поставени в зависимост – едните за насъщният на идният ден, другите да не им вземат имотите и парите и да не бъдат ограбени като страхът е този, който властва над всички!

Бедни сме на дух и на гордост, бедни сме на чест и достойнство, алчни сме за лъжи и обещания, а животът си върви, времето лети и не може да се върне и като погледнем назад никой не е живял пълноценно, никой на онзи свят не е занесъл нищо ценно!

Ограбиха съдбите ни, прокудиха децата ни и ние не живеем, а оцеляваме който както може, който както намери за добре, а никой не е добре и тези дето са в системата не са добре – те са без право на милост към хората от собственият си вид и раса като те нямат право на своеволия и всички изпълняват волята на диктатора, но виждаме какво става по света и диктаторите падат от властта!

Време е да изхвърлим боклука от властта, време е да покажем не на думи, а на дела, че искаме да кажем „стига на това“!
Да възродим род, родина и да кажем с гордост „това е моята татковина“!
Децата ни не ни съдят разберете, но те ще са в чужбина, а чужбина колкото и да е хубава не ще бъде за тях родина!

bulpress tv

Общото зло не е зло, ще кажат някой да се оправдаят, но дела трябват, а не оправдания като от тези оправдания сме стигнали до тук да няма кой блага дума да ти каже, да няма кой на улицата да срещнеш, днес да няма кой ръка да ти подаде когато паднеш!

Да направим злото добро и да кажем, че общото добро е това, което ще ни спаси за общото благо кръвта си си пролели дедите, а ние днес оправдания си търсим, че видите ли общото зло не било зло, а какво е ми кажете? Доволни ли сте, щастливи ли сте, здрави и богати ли сте, това не е живот, егати!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе